Vinyl on Tour in 't Brouwershuis

Opwijks animator Pitoe wil nog eens stunten op zijn 65ste verjaardag. Op 19 december om 21 uur start hij in Het Brouwershuis zijn ‘Pitoe on Tour with Vinyl’, een muziekshow met enkel vinylplaatjes. Meer dan 25 jaar geleden (oktober 1990) dat hij zijn singles en elpees nog heeft bovengehaald. Dat belooft dus ambiance. Precies om middernacht speelt hij de ‘single dans’: elke danser krijgt een singletje om (letterlijk) op te dansen. Pitoe speelt dan de drie grootste ‘plakkers’ uit zijn rijke collectie van plaatjes uit de sixties, de seventies en de nineties, de gouden jaren van de populaire muziek.

‘Dat wordt de laatste keer dat ik DJ speel,’ zegt Pitoe die er aan toe voegt dat iedereen welkom is vanaf 20 uur. De toegang is gratis. Op de foto: Pitoe met de kandidaten prins carnaval Steven en Gunther en Boerman die de mooie banner schilderde.