Goed gevonden!

Zondag 4 oktober 2015 moet weer een hoogdag worden voor meer dan 350 Belgische ondernemingen  die dit jaar onder de Voka-noemer deelnemen aan de Open Bedrijvendag.

De stad Ninove en acht Ninoofse ondernemingen laten de bezoekers op die dag een andere kant van hun bedrijf zien: Amplifon Hoorcentrum, WZC Klateringen, aluminiumconstructies Kosijnski, La Lorraine Bakery Group, begrafenissen De Deyn, Valckenier Group, Online Fitness, PTI Ninove en Stad Ninove.

De campagnetitel ‚ÄėGoed Gevonden!‚Äô verwijst naar de uitdaging van elk bedrijf om zichzelf te blijven in vraag stellen en waar nodig telkens opnieuw uit te vinden. Wanneer klanten kennismaken met al die veranderingen en vernieuwingen, rolt er vaak een ‚Äėamai, goed gevonden!‚Äô over de tongen.

Meer info: www.openbedrijvendag.be.

Topartikels editie Ninove-Dender