35ste Fotosalon Fotografencollectief Appelterre

Tijdens het kermisweekend van 2 tot 5 oktober richt Fotografencollectief Appelterre de vijfendertigste editie in van haar jaarlijks fotosalon.

Het salon, met werk van de leden, telt een 90-tal foto’s over de meest uiteenlopende onderwerpen, zowel in kleur als zwart-wit en in diverse formaten. De selectie van de foto’s gebeurde door een nationaal erkend fotokenner, zodat het opnieuw een boeiend, gevarieerd en kwalitatief hoogstaand geheel belooft te worden. Er is werk te bewonderen van: Hedwig D’Haeseleer, Eric Beyts, Lieven Vossen, Michel Masfrancx, Guy Minnaert, Luc Cromphout, Johan Jonckheer, Rik Kiekens, Robert Roosens, Robert Van Opdenbosch en Jo Van Vaerenbergh.

De tentoonstelling te bezoeken op zaterdag 3 oktober van 15 tot 21 uur, op zondag 4 oktober van 10 tot 12 uur en van 15 tot 21 uur en op maandag 5 oktober van 14 tot 20 uur. Adres: Zaal Pax, Appelterredorp 13 te Appelterre-Eichem. De toegang is gratis.

Topartikels editie Ninove-Dender