Twee keer circus in De Plomblom

Na een zomer vol boeiend en gevarieerd straat- en circustheater duiken De Donderdagen de theaterzaal van De Plomblom in. Met Bert & Fred en Duo Gama haalt de dienst cultuur twee Belgische circustoppers naar Ninove.

bert en fred

Bert Loenders en Fréderique Snoeks waren al tweemaal te gast op De Donderdagen. Nu maakt het Limburgse circuskoppel een eerste zaalvoorstelling, 8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days. Over Bert en Fred. Hij is Bert. Zij is Fred. Samen zijn ze Bert & Fred. Logisch. Bert & Fred leven samen, werken samen, spelen samen, het liefst met vers geslepen keukenmessen, muizenvallen en vogelpikpijltjes. Veilig is anders, maar spannend is het wel! Bert & Fred brengen op zaterdag 5 september het spectaculairste, grappigste en gevaarlijkste circus dat momenteel op de Vlaamse podia te beleven is.

Duo Gama dompelt de bezoekers op zondag 6 september onder in een wereld waar muziek een spektakel is en elk muziekstuk verrast. Dit Brusselse duo is de ontbrekende schakel tussen Johann Sebastian Bach, György Ligeti en Johnny Cash. Van klassiek tot country via een vrolijke wals: niets ontsnapt aan dit muzikaal duet. Déconcerto is een virtuose, knotsgekke show. Zo heb je muziek nog nooit gezien of gehoord!

Praktisch

  • Bert & Fred, 8 years, 5 months, 4 weeks, 2 days: zaterdag 5 september om 19 uur
  • Duo Gama, D√©concerto: zondag 6 september om 16 uur
  • De beide voorstellingen gaan door in cc De Plomblom, Graanmarkt 12, Ninove
  • Tickets: ‚ā¨ 10 (met reducties voor jongeren) via www.ninove.be/ccdeplomblom of 054 34 10 01
Topartikels editie Ninove-Dender