De Donderdagen slaan hun tenten op in 't stadspark

Het straat- en circustheaterfestival De Donderdagen slaat vanaf donderdag 6 augustus de tenten op in het Ninoofse stadspark. De eerste gast is Compagnie KaO. Hun  voorstelling Zirkus N°1  is gratis bij te wonen en start om 20 uur.

Jokke Vanderlinden en Joren De Cooman speelden als kind al samen in het Leuvense circusatelier Circus in Beweging. Na een tocht over de zeven wereldzeeën, onder ander met Le BoTrio en Cirque du Soleil, richtten ze eind 2012 hun eigen gezelschap Cie KaO op.

Zirkus N°1 is een spectaculaire en intieme circusvoorstelling met minibascule. Twee jongelui ontdekken een magische wereld in een berg materiaal en nemen je spelenderwijs mee op een avontuur waar alles mogelijk is. Vliegend straattheater voor alle leeftijden met acrobatie, humor en liefde als uitgangspunt.

(Foto : Geert Br@ms)

Topartikels editie Ninove-Dender