Bart Peeters Live on Tour in Ninove

De evenementen tijdens de Ninoofse zomermaanden volgen elkaar in sneltempo op. Slechts één week na het Na-Tourcriterium en Rechteroever feest ! wordt het Dr. Hemerijckxplein ingenomen voor een volgend evenement.

Op zaterdag 8 augustus geeft Bart Peeters in het kader van de Wettelconcerten het beste van zichzelf. Het publiek wordt opgewarmd door Beatles by girls, waarna Motown Supremacy de fakkel overneemt. Omstreeks 22 uur zet Bart Peeters zijn hoed op om er vervolgens een stevige lap op te geven. Na middernacht is het afkicken met The Ultimate Disco Experience.

Toegang 25 euro, een tweede persoon mag gratis binnen. De opbouw van het festivalterrein begon op donderdagochtend 6 augustus en was voor het grootste deel donderdagavond voltooid.

Topartikels editie Ninove-Dender