Expo 'Identiteit zonder grenzen' sluit af met ovatie aan Willy Roggeman

In DeKantfabriek, Burchtdam 4 te Ninove, loopt de tentoonstelling ‘Identiteit zonder grenzen’ op haar einde. Op zondag 5 juli om 20 uur sluiten Marc Van Den Hoof (sax), Firmin Timmermans (percussie), Paul Van Gysegem (bas), Bart Maris (trompet) en vrienden de expo af met een ovatie aan Willy Roggeman.

Deze ovatie is een eerbetoon, met expo over zijn werk en concert met gerenommeerde musici, aan deze veelzijdige Ninoofse doctor in de Letteren en Wijsbegeerte met een zeer omvangrijk oeuvre.

De expo, een artistieke reflectie op onze identiteit geĂŻnterpreteerd door de kunstenaars Hilde Nijs, Jo Bracke, Annelies Slabbynck, Thomas Urban, Rebecca Van Rampelberg, Georges Cuvillier, Karin Borghouts en Dirk Van Opdenbosch, is nog open op zaterdag 4 juli en op zondag 5 juli van 16 tot 19 uur.

Reserveren voor de ovatie aan Willy Roggeman kan via info@jazzmadd.be, 0495121447 of identiteitzondergrenzen@gmail.com .

Op de foto : Hilde Nijs, kunstenaar en bezieler van de expo ‘Identiteit zonder grenzen’.

Topartikels editie Ninove-Dender