Nogal wat vervangingen op de agenda van de gemeenteraad

De gemeenteraad zal op donderdag 5 maart 2015 kennisnemen van het feit dat Veerle Vanderpoorten uit de fractie van Forza Ninove stapt en voortaan als onafhankelijk raadslid zal zetelen. 

Guy D’haeseleer, fractieleider van Forza Ninove, vraagt om Veerle Vanderpoorten in de gemeenteraadscommissie beleidsdomein grondgebiedzaken, te vervangen door Levi Verberckmoes en in de raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf Ninove door Ilse Malfroot.

Levi Verberckmoes zal ook, als eerste opvolger, Michel Carels voor de duur van één jaar vervangen (medische redenen) en Hedwig Steenhout gaat tot 30 juni 2015 op de stoel van Werner Somers (verblijf in het buitenland) zitten.

Verder op de agenda nog de vervanging van Mieke Van Vaerenbergh (N-VA) door Kevin De Greve als lid van de raad van bestuur van het AGB Ninove en de vervanging van Jef Cassimon (N-VA) door Koen De Ceulaer als lid van de raad van bestuur van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.

Bruno Van Der Haeghen (Open VLD) vervangt raadslid Ivan Vonck die gehospitaliseerd is.

Topartikels editie Ninove-Dender