Start najaarsconcerten Jazz Madd

De reeks najaarsconcerten van Jazz Madd (Jazz en andere wereldmuziek aan de Dender) gaat volgend weekend van start met de zogenaamde Nicolas Kummert Voices. Een gretig musicerende bende die moeiteloos jazz vermengt met poëzie, pop, chanson, world en hypnotische groove.

Het project heet natuurlijk niet zomaar Voices, want meerdere muzikanten van de band gaan vocaal. De ‘bendeleider’ is de 35-jarige Belgische saxofonist en zanger Nicolas Kummert. Deze artiest is wereldwijd reeds zeer actief geweest zowel in studio’s  als op het podium. Hij heeft samengewerkt met gerenommeerde jazzmuzikanten en dj’s uit binnen- en buitenland en met Afrikaanse zangers.  Hierdoor is hij een uiterst veelzijdig en geliefd muzikant geworden. Naast Nicolas Kummert (sax, zang, talkbox) bestaat het quartet uit Hervé Samb (gitaar en zang), Nicolas Thys (contrabas en zang) en Jens Bouttery (drums en zang).  

Het Nicolas Kummert Quartet met Voices kunt u op zaterdag 11 oktober 2014 om 20 uur aan het werk zien in ’t Kasteeltje (Denderleeuw), op zondag 12 oktober 2014 om 11 uur in De Bathyscaaf (Aalst) en om 19 uur in de zaal van de Academie voor muziek woord en dans (Ninove). Info en reservaties : info@jazzmadd.be – 0495 12 14 47. 

Topartikels editie Ninove-Dender