Een week lang sportclubs ontdekken in Ninove

Deze week staat in het teken van de sportclub. Naar aanleiding van de Week van de Sportclub, een initiatief van Bloso, openen tal van Ninoofse sportclubs de deuren.

Volgende verenigingen verlenen hun medewerking: Takemusu Aiki Dojo Ninove, Raito, Krav Maga Ninove, kickboxclub Punchy team, Judoclub Ninove, joggingclub Ninove, Fitclub Ninove BBB aerobics, turnen Ninove, Kleuter Move, Karae Kachi, Karate Hiryu, volleybalclub Mevoc Meerbeke, Badminton Bad 86, basketbalclub BBC United Ninove, Ninoofse Doelschutters, vzw De Kalmoes, dansschool Kidz & Co, TTC Flyer.be Ninove, atletiekclub Vita, Den Belleman dansclub.

Bij de sportdienst is een folder verkrijgbaar met daarin een overzicht van alle opendeurdagen en openingsuren van deze clubs.

Tijdens de autovrije zondag op 21 september wordt de Week van de Sportclub afgesloten met tal van sportactiviteiten.

Vanaf 8 uur kunnen fietsers zich op het voetgangersplein aan de Ninia inschrijven voor de fietstocht ‘Over de heuveltjes van…’, een organisatie van de sportdienst i.s.m. WTC Eldoradofietsers Zandbergen.

Er zijn fietstrajecten van 25 – 45 en 75 km. Starturen tussen 8 en 12 uur (75 km)  en tussen 8 en 14 uur (25 en 45 km). De deelnameprijs bedraagt 1,50 euro voor kinderen, 3 euro voor volwassenen.

Van 13.30 tot 17.30 uur zijn er op de Centrumlaan en de Bevrijdingslaan tal van sportactiviteiten georganiseerd door de verschillende stadsdiensten en sportverenigingen.

Meer info? Sportdienst, Parklaan 15, 9400 Ninove, sport@ninove.be of 054 33 93 97.

Topartikels editie Ninove-Dender