Albertlaan en Preulegem opnieuw open

 De enorme fileproblemen van de laatste dagen zouden stilaan achter de rug moeten zijn. De laatste wegmarkeringen zijn aangebracht zodat het verkeer opnieuw gebruik kan maken van de Albertlaan en Preulegem. Wie vanuit Preulegem richting Brakel wil, wordt wel verplicht om door te rijden tot aan Heytens om daar richting Brakel te nemen.

Er wordt gevraagd dat iedereen de signalisatie zou willen respecteren en alle rijrichtingen strikt opvolgt, zodat alles veilig kan verlopen. Gisteren en vandaag werden al verschillende spookrijders opgemerkt met zeer gevaarlijke situaties tot gevolg.

Nu start het bouwverlof tot 5 augustus waarna er gestart wordt met fase 4, tussen de Dollar en Q8 op de Elisabethlaan. (Foto’s Giovanni Neckebroeck)

 

Topartikels editie Ninove-Dender