Truitjes van stervoetballers worden geveild voor Thor

In samenwerking met de Dilbeekse website www.jbveilingen.be worden truitjes van vier bekende voetballers geveild voor het goede doel. Het gaat om truitjes van Thibaut Courtois, Steven Defour (allebei schonken hun truitje van de Rode Duivels), Benji De Ceulaer (Racing Genk) en Dennis Praet (Anderlecht).

Truitje Courtois

De actie, een initiatief van Benny D’Haen en Katrien Van de Vijver, is ten voordele van Thor, het zoontje van David Braeckman en Nancy De Boever. Hij is 2,5 jaar en leeft in een leefwereld waarin hij zich voor de rest van zijn leven zal bevinden. Dat is het gevolg van een genetische hersenafwijking.

Thor vraagt heel wat zorgen, revalidatietherapie en medicijnen maar zijn ziekte wordt niet erkend door het RIZIV, zodat de kosten voor de ouders hoog oplopen.

Je kan nog tot 6 september een bod uitbrengen op www.jbveilingen.be, klikken op ‘Benefiet Thor’. De opbrengst wordt integraal geschonken aan de actie ten voordele van de kleine jongen.