Musense doet ervaring op met de steun van Kunstbende

De band Musense, twee jaar geleden opgericht door leerlingen van het Heilige Harten secundair, is ondertussen uitgegroeid tot een achtkoppige multiculturele muziekgroep.

Onlangs nam de groep in Oostende deel aan één van de elf voorrondes van Kunstbende, een wedstrijd waar jongeren hun creativiteit kunnen tonen. In de categorie muziek eindigde Musense op een verdienstelijke derde plaats.

Musense speelt voornamelijk eigen liedjes. Deze hechte groep heeft er ondertussen vier en het vijfde lied is op komst. Jonge kunstenaars die zich inschrijven voor Kunstbende doen dit niet zozeer voor het behalen van een eerste plaats maar vooral om een podiumkans te krijgen en om in contact te komen met andere jongeren die creatief bezig zijn.

De derde plaats leverde Musense een weekendje Kunstbende op met alle andere deelnemers die in de prijzen vielen. Daar zullen ze kunnen genieten van professionele en leerzame workshops.

Meer info : www.kunstbende.be

Topartikels editie Ninove-Dender