Ninove en/in de Eerste Wereldoorlog

De veelbekeken en geprezen televisiereeks ‘Ten Oorlog’ van het productiehuis De Chinezen werd inmiddels een tentoonstelling. Ze laat op een zeer toegankelijke manier kennismaken met de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog. Tijdens de officiële opening van de tentoonstelling op zaterdag 1 februari in cultuurcentrum De Plomblom stelde Ninove een hele reeks activiteiten voor die zullen georganiseerd worden ter herdenking van ‘De Groote Oorlog’.

‘Ten oorlog’ praktisch :

  • Van zaterdag 1 februari tot en met woensdag 5 maart 2014
  • CC De Plomblom (foyer) en bibliotheek, Graanmarkt Ninove
  • Openingsuren van de bibliotheek : maandag 14-20 uur, dinsdag 12-20 uur, woensdag 12-17 uur, donderdag 14-17 uur, vrijdag 16-20 uur en zaterdag 9-13 uur.

Johanna Spaey, schrijfster en medewerkster aan ‘Ten oorlog’, zal op zondag 23 februari e.k. alle geheimen van de televisiereeks ontsluieren tijdens een aperitieflezing in de foyer van De Plomblom. Aanvang 11 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender