Henk Ryckaert op Ninovement

De CD&V-jongeren van Ninove werken mee aan de organisatie van Ninovement dat op zaterdag 14 september om 20 uur stand-upper Henk Ryckaert verwelkomt met de voorstelling ‘Zwerm’. Op hun voorstel biedt Ninovement aan de jeugd van Ninove een speciale promotie aan.

Kaarten kosten € 15, maar kaarten die aangekocht worden via een jeugdbeweging/jeugdwerking worden afgeleverd aan de speciale prijs van € 12,50. Kaarten (vrije zit) zijn verkrijgbaar hetzij door storting van het nodige bedrag op rekening nummer BE94 7995 0760 2214 met vermelding van het aantal gevraagde kaarten en eventueel een e-mailadres (of bij gebrek daaraan een telefoonnummer) waarop de bestelling kan bevestigd worden, hetzij per e-mail bij Marc Nachtergaele (nachtergaele.soens@skynet.be) en/of bij Tiemen Van Steenberghe (tiemen_vansteenberghe@hotmail.com), hetzij rechtstreeks in café Den Blompot, Koepoortstraat 6 te 9400 Ninove.

Voor kaarten aan de speciale prijs van € 12,50 vermeld je dat het om een (globale) bestelling gaat voor jeugdbeweging/jeugdwerking X (naam van de vereniging).De kaarten worden dan ter beschikking gehouden op de dag zelf of kunnen afgehaald worden in café Den Blompot of bij Marc Nachtergaele, Brakelsesteenweg 502 te 9400 Ninove (Voorde).

Topartikels editie Ninove-Dender