Henk Ryckaert op Ninovement

De CD&V-jongeren van Ninove werken mee aan de organisatie van Ninovement dat op zaterdag 14 september om 20 uur stand-upper Henk Ryckaert verwelkomt met de voorstelling ‘Zwerm’. Op hun voorstel biedt Ninovement aan de jeugd van Ninove een speciale promotie aan.

Kaarten kosten € 15, maar kaarten die aangekocht worden via een jeugdbeweging/jeugdwerking worden afgeleverd aan de speciale prijs van € 12,50. Kaarten (vrije zit) zijn verkrijgbaar hetzij door storting van het nodige bedrag op rekening nummer BE94 7995 0760 2214 met vermelding van het aantal gevraagde kaarten en eventueel een e-mailadres (of bij gebrek daaraan een telefoonnummer) waarop de bestelling kan bevestigd worden, hetzij per e-mail bij Marc Nachtergaele (nachtergaele.soens@skynet.be) en/of bij Tiemen Van Steenberghe (tiemen_vansteenberghe@hotmail.com), hetzij rechtstreeks in cafĂ© Den Blompot, Koepoortstraat 6 te 9400 Ninove.

Voor kaarten aan de speciale prijs van € 12,50 vermeld je dat het om een (globale) bestelling gaat voor jeugdbeweging/jeugdwerking X (naam van de vereniging).De kaarten worden dan ter beschikking gehouden op de dag zelf of kunnen afgehaald worden in cafĂ© Den Blompot of bij Marc Nachtergaele, Brakelsesteenweg 502 te 9400 Ninove (Voorde).

Topartikels editie Ninove-Dender