Ninove autovrij op zondag 22 september

Voor de vijfde keer neemt de stad Ninove deel aan de autovrije zondag. Het is de bedoeling om iedereen de kans te geven om in de binnenstad te wandelen, te fietsen en te spelen. De politie zal extra controleren dat er geen wagens op het autovrije parcours komen.

In het autovrije centrum van Ninove staan op zondag 22 september tussen 13 en 18 uur heel wat activiteiten op het programma. Alles over activiteiten, autovrije zone, parkings… lees je op www.ninove.be .

Voor de deelnemers aan de fietstocht  ‘Over de heuveltjes van…’ , een organisatie van de Sportdienst i.s.m. WTC Eldoradofietsers Zandbergen, is er een niet te versmaden extraatje. Gewezen profrenner Serge Baguet schenkt namelijk een reischeque voor een fietsstage van 1 week naar Mojacar (Spanje)! Deze cheque zal verloot worden onder fietsers die zich inschrijven voor de 50 of 75 km.

Topartikels editie Ninove-Dender