Cristal Boys huldigde verdienstelijke spelers

Op de laatste thuismatch van FC Cristal Boys werden de meest verdienstelijke spelers van het seizoen verkozen. Topschutter of assistenkoning, niks daarvan bij de Merchtemnaren, maar gewoon voetballers met clubliefde en inzet of de basis van het pure amateurvoetbal op zaterdag.

De winnaar werd Jonas Van Buggenhout en die haalde het voor Koen Carrez. Deze laatste, afkomstig van Wolvertem, volgde zijn maats naar Cristal en bond pas dit seizoen de schoenen aan. Hij sjot misschien iets minder goed, maar kreeg de prijs van “de man van de 3de time”, een bekroning die voor zich spreekt!

Een beker en champagne was er ook voor Jan De Block (18), de zoon van ex-burgemeester Eddie De Block. Hij is de meest beloftevolle aanwinst. Jan is doelman en de jongste aangesloten speler bij de KAVVV.

Op de foto van links naar rechts: Jan De Block, Koen Carrez, Jonas Van Buggenhout en coach Gunther Van den Wijngaerde.

Er is dit seizoen ook meetschieten op Cristal Boys! Het kampioenschap Meetschieten Asse doet deze zomer ook Sleeuwagen aan. Op zaterdag 3 juni zoeven de stuivers over het Cristalgras. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk