Osselveldstraat: herstel nog niet in zicht, bestuurder in beroep

Bijna twee jaar geleden reed een bestuurder uit Maldegem door het verse beton van de heraangelegde Osselveldstraat. Het gevolg: diepe bandensporen over ongeveer de hele lengte van het heraanglelegde stuk. De bestuurder negeerde doelbewust de signalisatie en zakte met zijn voertuig diep in het verse beton. Buurtbewoners verwittigden de gemeente.

Ondertussen loopt nog steeds een zaak bij de politierechtbank van Vilvoorde om de verantwoordelijkheid van de bewuste chauffeur vast te leggen. Het gemeentebestuur voerde voorlopig en rudimentaire verbeteringswerken uit om de straat bruikbaar te maken.

De bestuurder in kwestie heeft echter beroep aangetekend tegen het vonnis waarin hij werd veroordeeld. Het bestuur betreurt dit ten zeerste, maar kan nu enkel wachten op het toekomstige vonnis van de rechtbank en rekent nog steeds op een spoedig definitief herstel.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk