Louis Wijns overleden

Louis Wijns, in de volksmond Louisken ‘van de Woest’, van Café Taxi is deze nacht overleden. Louis is een gekende dorpsfiguur in Peizegem, jarenlang uitbater van Café Taxi, Club Brugge supporter in hart en nieren en trouwe zanger in het kerkkoor. Louis was altijd klaar om een praatje te slaan met de klanten van het café. Daarbij gaf hij graag zijn (vaak ongezouten maar eerlijke) mening over voetbal en de lokale politiek.

Op de foto: Louis met kleinzoon Bart en Anderlecht supporter Gunther De Clerck. Elke wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge was ook een wedstrijd tussen twee supportersgroepen die elkaar in Café Taxi rendez-vous gaven. Daar werd hard gesupporterd maar daarna even hard verbroederd. En daar had Louis Wijns heel veel deugd van.

Precies vandaag zou Louis 84 jaar worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk