UPDATE : Je kan nu reserveren voor Den Hof op Stelten

Geen kermis dit jaar, geen Merchtem op de kiosk meer maar Den Hof op Stelten brengt vanaf volgende week vrijdag (11 september) een nazomer vol muziek, film, comedy en allerlei ander vertier. De initiatiefnemers Christophe Van Campenhout (evenementenbureau ‘Act-Wise’, The Knightriders), Hans Gauchez (Gembada, The Knightriders) en Jan Van Hove (Nextar Entertainment) kregen meteen de steun van de gemeente Merchtem om zes weken lang Den Hof op Stelten te realiseren. Op vrijdagavond is er filmavond, zaterdag en zondag is er muziek en entertainment. Er wordt op alle leeftijdsgroepen gemikt met een aangepast programma.

De slogan van Den Hof op Stelten is: “Voor en door Merchtemnaren” en dat willen de organisatoren ook waarmaken. Ze rekenen o.m. op De Steltenlopers, Het Merchtems Volkstheater, Gembada, de Harmonie en de Fanfare en er zijn ook nog wel wat Merchtemse DJ’s. Er komt een grote tent in de tuin in de Bogaerdstraat en er kunnen per evenement 300 toeschouwers worden toegelaten. Die betalen vijf euro op vrijdagavond, 10 euro op zaterdag. De activiteiten op zondagnamiddag zijn gratis. Wie een evenement wil meepikken moet wel tijdig reserveren. 300 is het maximum aantal deelnemers.

Den Hof op Stelten vindt plaats in de tuin van de woning in de Bogaerdstraat, tegenover het gemeentehuis Openingsuren Vrijdag en zaterdag van 18 tot 24 uur zondag van 12 tot 18 uur. Een half uur voor sluitingstijd sluit de bar en gaat de muziek uit. Voor de veiligheid van de medewerkers en bezoekers is dit een volledig cashless event. Bestellingen (van eten en drank) én betalingen zullen verlopen via QR-codes.

Het eerste weekend (van 11 tot 13 september) is meteen een knaller: de film Bohemian Rhapsody + DJ set op vrijdag, Gene Thomas  DJ set op zaterdag en stand up comedian Raf Coppens op zondagnamiddag. Het is vanzelf sprekend dat alle evenementen corona proof worden gerealiseerd.

Je kan nu hier reserveren.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk