Kinderkermis van KWB Peizegem

Op zaterdag 16 december (tijdens de Winterhappening dus) kunnen de Peizegemse kinderen van 13.45 tot 18 uur terecht op de 16de Kinderkermis van KWB-Peizegem. De kinderkermis vindt plaats in Ons Parochiehuis (Zaal Libanon). De kinderkermis lijkt nog het best op een indoor pretpark met niet minder dan 48 ‘attracties’ die door de KWB’ers zelf zijn vervaardigd.

Zo’n 100 kinderen tussen 4 en 12 jaar komen elk jaar met ouders en grootouders naar de kinderkermis. Zaterdag gaan de deuren open om 13.45 zodat om 14 uur stipt Benjamin’s Kindershow van start kan gaan. Vanaf 15 uur kunnen de kinderen dan hun ronde doen langs de attracties en al spelend punten verzamelen voor mooie geschenkjes. Ondertussen zal Benjamin kunstwerkjes met ballonnen maken en kunnen de kinderen zich laten schminken.

De toegang bedraagt 7 euro voor kinderen van KWB-leden, 10 euro voor kinderen van niet-leden. In die prijs is een drankje en een pakje frietjes begrepen. De toegang voor volwassenen is gratis.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk