Zomerkiosk in ’t Land van Patekes en Friet (+ foto’s)

De Zomerkiosk trok voor de eerste keer ‘de grens over’ naar Peizegem. Het was meteen een schot in de roos. Op de speelplaats van basisschool Ten Bos waren heel wat belangstellenden opgedaagd voor Dansgroep Gembada, OKRA-koor De Morisanen en Gemengd Koor Cum Decore.

Schepen Mario Vandevelde was gelegenheidsdirigent bij de Morisanen. Hij liet niet na om het Peizegems volkslied ‘Den Boskant is ’t Land van Patekes en Friet’ aan te heffen. De aanwezigen zongen luidkeels mee. Cultuurschepen David De Valck en de organisatoren van de cultuurraad keken toe en zagen dat het goed was.

De volgende, en meteen laatste, Zomerkiosk heeft plaats op dinsdag 16 augustus aan het August De Boeckhuis in Merchtem. Je kan er volksdansen met het MVT en luisteren naar Music Time uit Peizegem en The Stiltwalkers’ Party Band, mét verrassingsoptreden. Aanvang 19 uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk