Samen 363 jaar jong

AA Vier 91 jarigenEr worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd van 40- of 50-jarigen. Uitzonderlijk al eens van 75-jarigen maar een bijeenkomst van 91-jarigen daar hadden wij nog nooit van gehoord. Toch gebeurde het in Peizegem. Maurits Ballon (91) had een paar Peizegemnaren uitgenodigd die allen dit jaar 91 zijn geworden of nog moeten worden.

Met vier waren ze: Maurits Ballon (91) en de dames Maria Crick-Stevens (91), Mimi De Block (91) en Jeanne Heyvaert (90, zij wordt 91 in december). Het werd een gezellige namiddag waarbij, onder het nuttigen van een lekker drankje en een versnapering, werd bijgepraat over de schooltijd (jongens en meisjes apart uiteraard) en over wie er intussen allemaal overleden is want 91 worden … dat is lang niet iedereen gegeven.

De kleine ongemakjes (wat wankel te been, niet goed meer horen of zien) nemen ze er willens nillens maar bij. Wij zouden zeggen: proficiat en doe er gerust nog maar een aantal jaren bij. Vier eeuwelingen op één foto, daar willen wij gerust nog eens voor buiten komen!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk