Bizon lanceert Cycling Team

Vorige zondag werd de nieuwe fietsclub Bizon Cycling Team voorgesteld. 43 mannen die tot drie keer per week in groep gaan fietsen. Woensdag is er een vaste trainingsrit van 57 km, zaterdag is er een vooraf geplande rit (downloadbaar in GPS) en zondag is er meestal een Bianchirit.

Het begon allemaal begin dit jaar toen zes mannen de koppen bij mekaar staken. Vandaag vormen zij nog steeds het bestuur: Kris Van Mulders, Rudi Potoms, Martijn De Pot, Marc Van den Bossche, Guy Jonckheere en Joost Boulpaep.

Hun hoofdsponsor én clublokaal is Café Pandoerken (bij Willy ‘den bizon’ Wijnants). BCT is ook een moderne ploeg: de communicatie gebeurt via mails en sms. Je kan meer info vinden op hun facebookpagina ‘Bizon Cycling Team’ en op hun website www.bizoncyclingteam.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk