Nieuwe inbraak bij Compu-Trade (+ video)

In de nacht van zondag op maandag werd opnieuw ingebroken bij Compu-Trade in de Sint-Jansstraat in Merchtem. Het is niet de eerste keer dat de speciaalzaak in computers en toebehoren het doelwit is van inbrekers.

Vijf daders forceerden de deur en gingen aan de haal met heel wat toestellen. De exacte schade is nog niet berekend. Zaakvoerder Rony Ramaekers vond maandagmorgen de hele zaak overhoop.

De beveiligingscamera’s wisten volgende beelden vast te leggen. Herkent u iemand of denkt u iemand te herkennen, gelieve dan de lokale politie ( 02 452 50 05 ) te contacteren.

Beste klanten. Vannacht werd Compu-Trade opnieuw slachtoffer van een brutale inbraak. De ravage in de winkel is deze keer jammer genoeg enorm. Wij proberen onze moed bij elkaar te rapen om u dinsdag opnieuw verder met volle enthousiasme verder te helpen. Indien iemand een dader zou herkennen, graag een seintje.

Posted by Compu-Trade BVBA on zondag 24 mei 2015

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk