Marsepeinen Maggie niet te koop

De populairste politica van Belgi√ę zijn, doet wat met een mens. Maggie De Block is al opgevoerd in duizenden cartoons, kreeg een eigen videospelletje en een eigen musical. Ze kreeg ook al eens een protestbord met slagroom over zich heen. Vandaag ligt zij te pronken in het uitstalraam van een Boomse pasteibaker.

Bob Van Buggenhout is gekend om zijn suikergoed en marsepein. Hij maakte eerder al portretten van Bart De Wever (met een pak friet) en prins Laurent in marsepein. Deze keer was de kersverse minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken aan de beurt. Bakker Van Buggenhout boetseerde een topless (!) Maggie in marsepein.

Maar … de marsepeinen Maggie is niet te koop. Een foto van de marsepeinen Maggie vind je op de website van Gazet Van Antwerpen en woensdag in het TV-programma Iedereen Beroemd.

Voor de foto en het artikel in GVA, klik hier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be