Maggie signeert boek en wordt gehuldigd

Buitengewoon Maggie De BlockOp zaterdag 25 oktober (tussen 14 en 16 uur) signeert minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Maggie De Block haar boek in de Standaard Boekhandel op de Varkensmarkt in Merchtem. Het boek heet ‘(Buiten)gewoon Maggie’ en werd geschreven door journaliste Marijke Libert. Het vertelt het hobbelige levensverhaal van huisarts en politica Maggie De Block. Het boek telt 240 bladzijden en werd uitgegeven door Manteau.

Huldiging

Maggie De Block wordt door het gemeentebestuur gehuldigd tijdens de gemeenteraad van 24 november. ‘Het is de eerste keer dat onze gemeente de eer te beurt valt een federaal minister in ons midden te hebben,’ argumenteert broer Eddie De Block. De ontvangst vindt plaats om 20.30 uur met achteraf een receptie in de raadzaal.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be