Leerlingen GTSM maken zitbanken voor de gemeente

Dat de leerlingen van het GTSM heel wat in hun mars hebben, hebben ze in het verleden reeds meermaals bewezen door wedstrijden te winnen met ingenieuze werkstukjes.

Maar ook op het alledaagse, praktische vlak deinzen ze voor niets terug. Zo werden in de afgelopen weken nieuwe metalen zitbanken gemaakt die binnenkort een plaatsje krijgen op verschillende locaties in de gemeente.

Het waren de leerlingen van het 4de  jaar Basismechanica die de opdracht hebben uitgevoerd.

De banken zijn vervaardigd uit stalen profielen die door de leerlingen vakkundig tot een bank gelast werden. Nadien zijn de banken gegalvaniseerd om de tand des tijds te doorstaan en o.a. roestvorming tegen te gaan.

De komende maanden zullen de banken door de technische dienst geplaatst worden. De eerste heeft alvast een vaste stek gekregen aan de schoolpoort van de GTSM. Op de foto ziet u de directrice, Sandra De Buyser, Steven Elpers en een aantal leerlingen van het 4de jaar Basismechanica.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Topartikels bij Goeiedag.be