Fanbus One Direction komt naar Merchtem

Onze jongste bezoekers zullen dit alvast fantastisch nieuws vinden: op donderdag 26 december komt de fanbus van One Direction naar de parking van de Brantano aan het kruispunt van de Dooren met de Brusselsesteenweg in Merchtem.

De fanbus zal uitpakken met exclusieve 1D-gadgets die zelfs niet eerder verkrijgbaar waren in ‘1D World Belgium’, de pop-up store die afgelopen zomer meer dan 25.000 bezoekers op de been bracht in amper 3 weken tijd.

Gadgets

One directionAcht dagen lang trekt de bus doorheen België om tot slot het 1D-traject te beëindigen op zaterdag 28 december op de Brantano parking in Oostakker.

Naast 1D-boeken, cd’s, mokken, t-shirts en andere gadgets, is het 1D-parfum ‘Our Moment’, het nieuwste 1D-album ‘Midnight Memories’ en voor het eerst ook de 1D-film ‘This Is Us’, verkrijgbaar in ons land.

In de eerste plaats belooft de fanbus van One Direction, met een karaoke- en fotostudio, vooral een unieke beleving te worden voor de echte One Direction fans.

Op de 8 verschillende ontmoetingsplaatsen in België zal er eveneens de mogelijkheid bestaan om, samen met andere 1D-fans, mee te zingen met het gloednieuwe 1D-album ‘Midnight Memories’.

Tot slot zijn er eveneens exclusieve bracelets, beats en pins in de 130 Brantano vestigingen in België te verkrijgen.

  • Website: www.onedirectionmusic.com
  • Facebook: www.facebook.com/onedirectionmusic
  • Twitter: www.twitter.com/onedirection
  • YouTube: www.youtube.com/user/onedirectionchannel

BANNER MERCHTEM