WinterFloridylle in Plantentuin: lichtfestival vol pure magie

Tijdens de koudste dagen van het jaar verandert de Plantentuin in een magisch sprookjesbos. Het betoverende lichtfestival WinterFloridylle neemt je mee op een tocht van 3,5 km langs prachtige lichtinstallaties.

De lange winteravonden worden verlicht 20 met verbeeldingsvolle installaties die speciaal voor deze gelegenheid zijn gecreëerd. Wandel over de verlichte Eilandtuin, door het sprookjesachtige bamboebos en ontdek het Plantenpaleis by night. Piet Goddaer componeerde alle muziek voor WinterFloridylle en dompelt je onder in een sensationele muzikale ervaring. In het winterdorp kan je terecht voor food, drinks en gezelligheid. De WinterFloridylle is geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Tickets via de website van de Plantentuin. WinterFloridylle loopt nog tot 7 januari.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise