Eindejaarsactie Liever Lokaal: klanten maken kans op mooie prijzen

Lokaal bestuur Meise lanceert samen met lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’. Bij iedere aankoop bij Ă©Ă©n van de deelnemende handelaars maken klanten kans op mooie prijzen.

Wie vanaf nu tot en met 15 januari bij deelnemende lokale handelaars koopt, maakt kans op mooie prijzen. Meedoen kan zowel door de unieke QR-code van de deelnemende handelaar te scannen of door een papieren formulier in te vullen en in de wedstrijddoos bij de handelaar te deponeren. Om digitaal deel te nemen, download je de ‘ik-koop-lokaal’-wedstrijdapp en registreer je je eenmalig.

“Met deze eindejaarsactie zetten we heel graag onze lokale handelaars in kijker en ondersteunen we hen”, zegt schepen van Lokale Economie Jorn Lathouwers (LB+). “In Meise zijn er 50 deelnemende handelaars. Je herkent hen aan de ‘Liever-Lokaal-poster’ in hun zaak of etalage.”

Er zijn heel wat mooie prijzen te winnen. Via de provincie Vlaams-Brabant maak je kans op een elektrische fiets of een boodschappentas. Lokaal bestuur Meise voorziet een prijzenpot van lokale geschenkbonnen voor een Momentje Meise voor een totaalbedrag van 3.500 euro. Ook bij de deelnemende handelaars zelf zijn er prijzen te winnen.

De lijst van deelnemende handelaars kan je raadplegen op www.meise.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise