Dagopvang viert zesjarig bestaan met uitgebreide lunch en bingo

Dagopvang Meise vierde op 25 oktober haar zesjarig bestaan. Alle klanten werden getrakteerd op een uitgebreide lunch. In de namiddag stond een bingo op het programma. De winnaar mocht een prachtig verwenpakket mee naar huis nemen. De dag werd afgesloten met een stukje zelfgebakken frambozentaart.

Op 25 oktober 2017 opende dagopvang Meise (Godshuisstraat 35, Wolvertem) voor het eerst de deuren. Sindsdien verwelkomden ze reeds verschillende personen met een zorgbehoefte om overdag een gezellige tijd door te brengen onder de deskundige begeleiding van de verzorgenden.

In de dagopvang word er dagelijks een verse, warme maaltijd aangeboden en worden er ook allerhande activiteiten gedaan: samen koken, de krant lezen, kaarten, wandelen, gezelschapsspelen, knutselen, muziek beluisteren,…

Wie interesse heeft om kennis te maken met de dagopvang in Meise kan terecht bij de verantwoordelijke Annemieke De Donder op het nummer 02 456 01 77 of via www.samenferm.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise