Meld je kind digitaal aan voor een school

Kamperen bij de school waar je je zoon of dochter wilt inschrijven? In Meise moet dit niet. De scholen werken met het systeem: eerst digitaal aanmelden en dan inschrijven voor meer transparantie en rechtszekerheid.

“Dankzij het digitaal aanmeldingssysteem is er maar één manier om alle kinderen die in Meise naar school willen gaan, in te schrijven in een school”, zegt schepen van Onderwijs Jorn Lathouwers (LB+). “Zo zorgen we voor transparantie en rechtszekerheid voor iedereen. Voor ouders en voogden die voor het eerst digitaal aanmelden en de Nederlandse taal minder goed beheersen, is er een duidelijke infografiek opgemaakt met alle belangrijke data en uitleg.”

Voorrangsgroepen kunnen zich aanmelden vanaf nu tot 24 januari. De andere kinderen kunnen zich inschrijven van dinsdag 28 februari tot dinsdag 21 maat. Met vragen kan je terecht bij ikganaarschool@meise.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise