Wagen rijdt woning binnen: pand onbewoonbaar

In de Heidebeekstraat in Meise is donderdagmorgen een auto in een woning gereden. De schade aan het huis is bijzonder groot maar niemand raakte gewond. Omdat er mogelijk gas zou vrijkomen, werd een perimeter ingesteld en werden tal van straten in de omgeving afgesloten.

De bestuurder reed met zijn wagen pardoes door de haag om daarna in een woning tot stilstand te komen. In de woning is een groot gat geslagen maar gelukkig blijft het bij stoffelijke schade. Ook de bestuurder raakte niet gewond. De brandweer kwam ter plaatse om de woning te stutten en de schade is zo groot dat het huis onbewoonbaar werd verklaard. Er werd ook gevreesd dat er een gaslek was ontstaan, maar dat bleek loos alarm. Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De bewoners van de woonst waren op reis.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise