Workshops tijdens Verwendag van bib

Op zaterdag 15 oktober kan je in de bib terecht voor verwennerij, workshops, pasta en een toffe fotoquiz. Twee workshops zijn reeds volzet.

De bibliotheek verwent haar leners zaterdag met een groot feest. Tijdens de jaarlijkse Verwendag kunnen bezoekers deelnemen aan een workshop houtbranden door Kristien van Projectfivetonine, shampoo maken door Lisa van Marion maakt en glazen bokalen upcyclen door bibliothekers Marijke en Jozefien. Voor de eerste twee kan je enkel nog inschrijven op de wachtlijst, want die zijn reeds volzet. De workshop glazen bokalen upcyclen is doorlopend, net als de hapjes en de drankjes. Vanaf 12 u. kan je genieten van een lekkere pasta van Ritorno. Let wel op want ‘op is op’.

“Met de jaarlijkse Verwendag willen we de bezoekers van de bibliotheek van Grimbergen bedanken voor hun trouwe lidmaatschap”, zegt Cultuurschepen Philip Roose (N-VA). “Maar eigenlijk is iedereen welkom op dit feest. De grote vraag is echter: Wie waagt zich aan de ludieke fotoquiz om kans te maken op een mooie prijs?”

Praktisch:

Zaterdag 15 oktober, van 10 – 16 uur

Bibliotheek Grimbergen

Gemeenteplein 1B, 1853 Strombeek-Bever

Alle workshops zijn gratis.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise