ColorCasa viert 15-jarig met opening vierde kantoor

2022 is nog maar pas begonnen maar het staat al vast dat het een uniek jaar wordt voor ColorCasa. De vastgoedmakelaar bestaat 15 jaar. Om dat te vieren werd zopas al meteen een vierde kantoor geopend in de Boechtstraat 3, pal in Meise-centrum. Nieuwe klanten delen evenzeer mee in de feestvreugde want ze maken kans op een unieke culinaire ervaring.

Bram De Ridder en Isabelle Van den Brande startten in 2007 hun eigen zaak op in de opslagplaats van de bakkerij van Isabelle’s ouders in Wolvertem. De houten poort lieten ze vervangen door een vitrine. Hun eerste kantoor daar was amper 12m2 groot.

In 2011 kwam er een nieuw kantoor in de Stationsstraat in Wolvertem. Vanaf 2020 ging het pas echt hard. Dat jaar opende een gloednieuw kantoor op de Vilvoordsesteenweg in Grimbergen, in 2021 al meteen gevolgd door een vestiging in de Kerkhofstraat in Londerzeel. En nu is er dus alweer het nieuwe kantoor in Meise-centrum.

De immospeler heeft dus momenteel al vier kantoren waarin 12 medewerkers aan de slag zijn. ColorCasa gaat na 15 jaar prat op 1.986 succesvolle transacties, 12.201 tevreden klanten en liefst 3.796 volgers op sociale media. “We groeien de laatste tijd zo sterk omdat we de beslissing hebben genomen om uit te groeien tot een kleine groep die lokaal is verankerd”, zegt Isabelle Van den Brande, die instaat voor het dagelijkse management. “De posities van onze kantoren werken kruisbestuivend. We geloven dan ook sterk in deze strategie.”

Uiteraard wordt die 15 jaar ook feestelijk gevierd met nieuwe klanten. Tot en met 15 december wordt elke maand een bon ter waarde van 350 weggeschonken voor een diner in een restaurant met één Michelinster. Wie van plan is zijn/haar eigendom te verkopen kan contact opnemen via 02/270.37.02 of immo@colorcasa.be om kans te maken op deze smakelijke cadeau.

ColorCasa is ook nog op zoek naar commercieel talent met ervaring in de sector. Contact opnemen via dezelfde weg.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise