Sociale kruidenier op komst in Strombeek-Bever

Eind april start de Parochie St-Amandus in samenwerking met Onthaalgroep Vluchtelingen Grimbergen met een Sociale Kruidenier in Strombeek-Bever en dit voor en door de inwoners van Groot-Grimbergen.

De ‘Sociale kruidenier’ biedt kwaliteitsvoeding en basisproducten voor wie een het financieel moeilijk heeft: een buurtwinkel met kwalitatieve producten aan sterk verminderde prijzen en tevens een ontmoetingsplaats voor mensen met een (te) klein gezinsbudget. Er worden nog vrijwilligers gezocht voor het ophalen van goederen, vullen van winkelrekken, bediening, een luisterend oor en de ontvangst van klanten. Op zaterdag 19 maart om 10 uur vindt een infomoment plaats in het parochielokaal van Strombeek-Bever.

Wie interesse heeft kan contact opnemen via gerdavanstrombeek@gmail.com.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise