Politie controleert op foutparkeren en overdreven snelheid

De politie van de zone KLM voerde sinds het begin van dit jaar controles uit op het foutparkeren in Meise. Zo werden vooral de parkeerplaatsen op de Nieuwelaan, Wilgenlaan en Brusselsesteenweg gecontroleerd. In totaal werden er voor deze straten 159 onmiddellijke inningen opgesteld.

De autobestuurders namen de plaatsen in van vrachtwagenchauffeurs, waardoor deze soms niet anders konden dan zich op de voorbehouden plaatsen voor auto’s te parkeren. “We willen hierbij dus zeker oproepen om de parkeervoorschriften na te leven en je voertuig reglementair te parkeren”, aldus de politiezone. Daarnaast werden er nog tal van andere controles uitgevoerd in Meise. Zo werden er in de maand september alleen al 479 onmiddellijke inningen opgemaakt voor snelheidsovertredingen. Ook werden er in diezelfde maand september 170 andere overtredingen vastgesteld waaronder rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise