‘Start to Run’ eind maart opnieuw uit de startblokken

In maart wordt in Meise opnieuw een ‘Start to Run’-loopinitiatie georganiseerd. Het gaat om een organisatie van de joggingclub Meelopers Meise, met logistieke steun van de gemeente.

In deze coronatijd wordt steeds het belang van ‘buiten’ sporten benadrukt. Velen hebben het voornemen en de wil wel om te bewegen, maar, soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Omdat alle begin moeilijk is, is er dus ‘Start to Run’. Na een tiental weken kunnen alle deelnemers vlot 5km lopen.

De cursus begint op maandag 29 maart, onder voorbehoud dat de op dat ogenblik geldende coronamaatregelen het toelaten. Om 19 uur wordt afgesproken aan de ingang van het Neromhof aan De Spin (De Biest 8, 1861 Wolvertem). Dit zal nog bevestigd worden aan de ingeschrevenen. De deelnameprijs bedraagt 20 euro.

Verdere info en het inschrijvingsformulier vind je op www.meelopersmeise.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise