Roel Baudewyns en Diana Tierens zetelen voortaan als onafhankelijke

Roel Baudewyns en Diana Tierens zullen voortaan als onafhankelijke zetelen in de gemeenteraad van Meise. Na meningsverschillen met PRO hebben zij beslist om niet langer deel uit te maken van de partij, maar als onafhankelijken verder te gaan. Zij blijven wel steun geven aan de meerderheid.

Baudewyns en Tierens spreken van ‘een moeilijke beslissing’ “Maar het was de enige mogelijkheid om onze verantwoordelijkheid voor een goed bestuur in Meise op te nemen.”

“Wij hebben ons geëngageerd om ons in te zetten voor onze gemeente en zijn nog altijd zeer gemotiveerd”, zegt Tierens. “Dat engagement is sterker dan meningsverschillen. Daarom leek dit het beste besluit voor ons en ook voor de gemeente.”

Baudewyns bevestigt dat. “Wij willen onze verantwoordelijkheid opnemen en verder gaan met deze sterke meerderheid. Meningsverschillen tussen mensen mogen dat niet in de weg staan en daarom kiezen wij voor dit rationeel besluit.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise