Zwemclubs dagen uit voor 'De Warmste Week'

Boas vzw, een zwemclub voor personen met een beperking, en de lokale zwemclub Aart Lorelei slaan met ondersteuning van de sportdienst en sportraad Meise de handen in elkaar in het kader van ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel.

Op zaterdag 7 december organiseren zij twee uitdagingen in het zwembad ‘De Wauwer’ in Meise tussen 9 en 12 uur.

De eerste uitdaging is om jezelf te leren overtreffen door je record aantal baantjes zwemmen te verbeteren. Daag jezelf, je familie of je vrienden uit om mee te komen zwemmen en laat je sponsoren voor elke gezwommen lengte. Om het even welke gift is welkom.

De tweede uitdaging is om te ervaren hoe het voelt om met een beperking te moeten zwemmen.

Je kan zwemmen met een visuele beperking, hemiplegie (halve verlamming aan één kant van het lichaam), paraplegie (verlamming van de benen), armamputatie of mentale beperking.

Dit allemaal onder deskundige begeleiding van ervaren trainers.

Ben je echter geen zwemfanaat, dan kan je nog steeds je centje bijdragen door te komen smullen van zelfgebakken cake, glühwein, warme chocomelk en nog veel ander lekkers aan de ingang van het zwembad. De opbrengst gaat naar www.boasvzw.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise