De Zonnebloem verzamelt 2.610 euro voor Rode Neuzendag

Basisschool De Zonnebloem heeft 2.610,84 euro in het laatje gebracht voor Rode Neuzendag. Er werd de hele week gewerkt rond de verschillende thema’s (pesten, faalangst, rouw en verdriet). Er werden voorwerpen en diensten geveild via de Facebookpagina: onder meer een gesigneerde bal van Waasland-Beveren, een gesigneerde CD van Stan Van Samang, en een team leerkrachten dat een avondmaal komt bereiden bij iemand thuis leverden allemaal samen ruim 400 euro op.

Vandaag stond een geanimeerde Rode Neuzentocht op het programma. Kleuters en leerlingen van de eerste, tweede en derde graad lieten zich sponsoren voor een wandeltocht van respectievelijk twee en vijf kilometer. Bij aankomst op school kregen ze een lekkere kop warme chocolademelk als beloning. Vlak voor het einde van de schooldag werd dan het geweldige eindresultaat bekendgemaakt.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise