Vijf dagen toppaardensport in Meuzegem

 

Voor de vijfde keer organiseert Stephex Group de ‘Brussels Stephex Masters’ in Meuzegem. Vanaf vandaag tot en met zondag 2 september trakteert Stephex jong en oud gratis op showjumpings van het hoogste niveau. Het event vindt plaats op de site van Stephex zelf die voor de gelegenheid vrij toegankelijk is voor iedereen. Naast toppaardensport, is er ook een ruim horeca-aanbod en staan er klank-en lichtspektakels en kinderanimatie op het programma. Op zondag is Brussels Stephex Masters de ideale tussenstop voor wie deelneemt aan de Gordel.

Brussels Stephex Masters slaagt er elk jaar in om topruiters te strikken. Dit jaar hebben kleppers als Niels Bruynseels, de Limburgse broers Philippaerts en Grégory Wathelet al present getekend. Ook Pieter Devos, momenteel de beste Belg op de wereldrangslijst, zal er zijn. De belangrijkste wedstrijd, de Rolex vijfsterren Grote Prijs (1m60), staat op zondag gepland om 13.30 uur. Ook op zaterdag staat er een vijfsterren jumping (1m50) op het programma om 19.30 uur.

Elke avond sluit Stephex Masters de piste rond 23 uur af met een licht-, klank- en vuurspektakel, waarbij acrobaten zowel op de grond als in de lucht het beste van zichzelf geven. Nadien volgen er nog optredens.

Overdag kunnen bezoekers in de foodstands terecht voor een hapje. Ook de allerkleinsten worden verwend met kindergrime en T-shirt workshops. Je kleine spruit kan trots naar huis met zijn of haar eigen uniek gepersonaliseerd T-shirt. Shoppen kan dan weer in het Lifestyle Village. www.stephexmasters.com/

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise