Krotrock toch tijdig klaar voor ‘topeditie’

 

Ondanks de woelige voorbereiding is de 22ste editie van Krotrock toch zonder problemen kunnen doorgaan. Woensdag stond alles nog op de helling want dinsdagnacht hadden de hevige onweders voor heel wat averij aan het podium en tenten gezorgd. De organiserende KAJ heeft alles uit de kast gehaald om de het openluchtfestival toch te kunnen laten doorgaan. Vrijwilligers kwamen ook een handje toesteken om de wederopbouw toch tijdig tot een goed einde te brengen. “Het is nog spannend geweest want vrijdag moesten we nog heel veel doen maar het is gelukt”, lacht Gauthier Baudts voldaan. “Het is echt een topeditie geweest.” Vrijdag om 15.30 uur gingen de deuren al open voor de afterwork party Overuren. Verschillende DJ’s zorgden voor sfeervolle beats. Zaterdag was er dan Krotrock zelf met vanaf 14 uur een tiental bands en dj’s. Daar kwamen opnieuw zowat zeshonderd muziekliefhebbers op af.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise