‘Meise Boven’ doet WK-koorts stijgen

 

Ook in Meise barst de WK-gekte stilaan los. De vzw ‘Meise Boven’ zorgt ervoor dat iedereen samen kan komen supporteren. “We plaatsen terug een groot scherm in het centrum en zenden alle wedstrijden van onze nationale ploeg uit”, zegt Bram De Ridder. “De opbrengst gaat naar lokale verenigingen en goede doelen. Drank en eten zijn in overvloed aanwezig.”

Meisenaren Bram De Ridder, Birgen Wyns en Tom Heyvaert zorgen net als tijdens het WK in 2014 en het EK in 2016 met vzw Meise Boven voor een groot scherm en de nodige randanimatie. “Met ‘Meise Boven’ willen we lokale evenementen organiseren om het dorp wat te doen leven. Het wereldkampioenschap voetbal is daartoe alvast een uitstekende gelegenheid.”
Noteer dus 18, 23 en 28 juni in je agenda. Dan zijn respectievelijk Panama (17u), Tunesië (14u) en Engeland (20u) de tegenstanders. Als de Duivels doorstoten naar de volgende ronde(s) worden uiteraard ook die matchen nog uitgezonden. De verenigingen die dit jaar zullen helpen om er weer een topeditie van te maken zijn JH Den Droes, JH ‘t Sloefke, JH Knødde, Dansschool Excess vzw, Scouts en Gidsen Sint-Brixius-Rode, VC Knødde Meise, Wolvertem Sporting en WTC Vals Plat.

In het laatste weekend van juni organiseert Meise Boven ook nog de Midzomerfeesten. Op vrijdag 29 juni na school is er kinderdisco en is de kermis open vanaf 16 uur. Op zaterdag zijn er optredens van onder meer DUK en wordt er gefuifd met verschillende dj’s. Ook op zondag 1 juli is er nog doorlopend kermis.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise