Getuige zoekt buddy om jongeren te sensibiliseren

Wil je graag mensen met een beperking helpen? Wil je jongeren bewust maken van de gevolgen van een verkeersongeval? Dan is het buddyschap binnen ‘Getuigen onderweg’ misschien wel iets voor jou.

Vzw Rondpunt startte in september 2012 met het aanbod ‘Getuigen onderweg’, dat jongeren wil sensibiliseren en aanzetten tot verantwoord gedrag in het verkeer. Een getuigenis van een verkeersslachtoffer met een blijvend letsel, maakt jongeren bewust van de ernstige en vaak levenslange gevolgen van een verkeersongeval. Het doet hen beseffen welke verantwoordelijkheid ze in het verkeer dragen bij het voorkomen van ongevallen. Om deze verkeersslachtoffers te begeleiden zoekt Rondpunt buddy’s.

Interesse om buddy te worden van een getuige in de regio Meise? Neem contact op met Ellen De Pauw, medewerker van Rondpunt vzw, via mail ellen.de.pauw@rondpunt.be of bel 03 205 74 80.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise