450 senioren amuseerden zich te pletter

 

Het jaarlijkse seniorenfeest, dat plaatsvond op 19 april, was een groot succes. Er waren ongeveer 450 personen aanwezig. Er werd voor ambiance gezorgd door Dirk Bauters en Vanessa Chinitor. De opkomst bedroeg zo’n 90 procent van alle ingeschrevenen. Er werd ook meer gedanst dan de afgelopen jaren. Tijdens het seniorenfeest werden de deelnemers verwend met koffiekoeken en rijsttaartjes. Na het feest kregen de deelnemers nog een doosje chocolade zeevruchten mee naar huis. De gemeente zette de oudste deelnemer (92 jaar) en deelneemster (102 jaar) ook nog eens in de bloemetjes met een lekkere delicatessenmand.

45 vrijwilligers zorgden ervoor dat het seniorenfeest zonder problemen verlopen is. Alle senioren uit Meise mogen alvast 25 april 2018 met stip in hun agenda aanduiden, want dan vindt het volgende seniorenfeest plaats.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise