Kinderkerstmarkt in centrum

 

Het centrum van Meise wordt komende vrijdag weer omgetoverd tot een bruisende kinderkerstmarkt. Vanaf 17.30 uur kan je er terecht om gezellig te snuisteren tussen standjes met eten, drank,spelletjes en kerstcadeautjes verzorgd door onder meer de Sint-Maartenschool en de Zonnebloem. Ook de middenstanders doen mee. In de deelnemende horecazaken in de buurt kan je terecht voor een lekker hapje en drankje.

De kerstman wordt verwelkomd rond 18 uur en hij blijft tot ongeveer 20.30 uur aanwezig in het cultuurhuis. De beiaardier brengt intussen kerstliederen en ook de kinderen mogen hem begeleiden op de beiaard. Ze kunnen ook een bezoek brengen aan de klokkentoren.

De koperblazers van de Akademie voor Muzische Kunsten zorgen mee voor de muzikale noot. Als kers op de taart zullen bekende Disney-figuren uit de film ‘Frozen’ aanwezig zijn.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise