Inbrekers op heterdaad betrapt

Maandag omstreeks 14.15 uur werden 4 verdachten op heterdaad gevat bij een inbraak in een woning op de Kardinaal Sterckxlaan in Meise. De interventieploegen van de Politiezone KLM kregen melding van 4 verdachte personen die zich toegang probeerden te verschaffen tot een woning. Wanneer de ploegen ter plaatse kwamen, werden de 4 verdachte personen aangetroffen achter garageboxen.

De 4 verdachten werden gefouilleerd en vervolgens overgebracht naar de politiepost voor verhoor en verder onderzoek. In de omgeving van aantreffen van deze personen werden handschoenen en juwelen aangetroffen. De gevonden juwelen werden gestolen bij een inbraak in een woning op de Kardinaal Sterckxlaan. De verdachten zijn tussen 18 en 20 jaar en afkomstig uit Brussel. Ze werden ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise