Jeugdhuis Knødde en Chiro Meise klaar voor Hawaïfuif

Jeugdhuis Knødde en Chiro Meise organiseren komend weekend opnieuw hun traditionele Honolulubar en Hawaïfuif.

Met het feestje ‘Honolulu Bar’, dat vrijdag om 17 uur – meteen na het werk – begint, probeert de organisatie opnieuw een bredere doelgroep aan te spreken.

Vorig jaar bleek dit een schot in de roos met bijna 2.000 aanwezigen. Ook dit jaar zijn de inwoners van Meise welkom voor een zomerse vrijdagavond in een uniek decor. Iedereen kan genieten van zelfgemaakte paella, glaasjes cava, cocktails en pintjes. Ook dit jaar is er kinderanimatie en de coverband De Nieuwe Martelaren die voor nog meer sfeer zal zorgen.

Zaterdag is er dan de Hawaïfuif vanaf 21 uur. Plaatjesdraaiers van dienst dit weekend zijn onder andere Starflex vs Dj Tout Bien vs Dj Olé Pistolé, Dj Jules X, Wickzzz, Dj Da Groove & SONG en Zero Gravity. ‘Place to be’ is de parking van zwembad De Wauwer.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise